Tor Harry og Returasekken!

Tusenkunstneren Tor Harry er både en suveren servicetekniker, vår dedikerte Returasekksjåfør og vår egen Reodor Felgen. Denne mannen kan reparere det meste på strak arm, og er lærevillig som få. Han er like fleksibel som Returasekken vår, og du finner ham derfor bak rattet på den nye Returasekkbilen vår. Her er historien bak mannen som lager løsningene selv, om de ikke finnes fra før av!

 

RETURASEKKBILEN

Returasekken har vært, og er, et stort satsningsområde. Vi ser at etterspørselen på sekken øker, og det er mange grunner til det. Returasekken er en svært fleksibel og enkel avfallsløsning, som også kan være med på å øke sorteringsgraden. Koteng Eiendom har klart å få til 100% sorteringsgrad ved hjelp av Returasekken.

Vi har derfor skaffet oss en liten kranbil dedikert til henting av Returasekken, for å gjøre oss enda mer fleksible. Det er ikke alle steder det er plass, eller behov for en stor kranbil, og da kommer vi lettere til med den nye Returasekkbilen vår. Og Tor Harry er vår mann på Returasekkbilen.

Han er i tillegg til å være servicetekniker, en habil storbilsjåfør med alt av papirer og dokumenter som trengs for å kunne være yrkessjåfør. Og når Tor Harry er en like fleksibel mann som Returasekken, passer de to godt sammen.

 

«DE È ITJ PÅ SJØ’N I FINVERET?»

Tor Harry er en ekte fosning, vokst opp i Vallersund, med sjøsprøyten og kystkulturen sterkt innprentet. Alle og enhver som har møtt Tor Harry har vel på et eller annet tidspunkt fått spørsmålet om vi ikke er på sjøen i finværet. Det trenger ikke en gang å være fint vær. Men vi drar alle på smilebåndet. Han er utdannet industrimekaniker, og har lang og bred erfaring på fagområdet. Det Tor Harry ikke kan reparere, er det ikke vits i å reparere. Han er regelrett en tusenkunstner.

Tusenkunstneren vår, Tor Harry, er fornøyd med den nye Returasekkbilen.

 

Som nyutdannet ungdom jobbet Tor Harry for Fosen Skjellsand i hjembygda, og produserte sand til blant annet hønsefor for Felleskjøpet. Men her ble arbeidsdagene litt for like, og i 1986 vendte han nesen mot Trondheim og nye utfordringer. Etter å ha jobbet seg opp erfaring på industriteknisk utstyr hos firma som Brødrene Rishaug og Høytrykk Midt-Norge, som både tekniker og selger, kom han til oss i 2005. Den gang som industrimekaniker på verkstedet vårt, og jobbet med både komprimatorer ute hos kundene og våre egne sorteringsanlegg her på Heggstadmoen.

 

UTSTYR, SALG & SERVICE

Januar 2016 så en ny avdeling hos oss lyset; Utstyr, salg & service. Et område vi alltid har jobbet med, men når etterspørselen etter spesialisert sorteringssutstyr og spisskompetanse på avfallspressende utstyr ble større, satset vi helt og fullt på dette. Og Tor Harry ble avdelingens første servicetekniker. Oppdragsmengden har økt betraktelig siden da, og det har kommet til enda to serviceteknikere på avdelingen.

Tor Harry og Henning, avdeling Utstyr, salg & service.

 

En mer rolig og sindig kar enn Tor Harry skal du lete lenge etter. Og det er nok derfor han passer så godt inn på Utstyr, salg & service. Hvor ingen arbeidsdager er like, og fleksibiliteten er nødvendig høy. Det er også det Tor Harry liker best med jobben sin, han synes det er spennende å få ta del i flere forskjellige arbeidsoppgaver og oppleve nye ting. Det er viktig for ham å levere kvalitet og god service, helt i tråd med Retura TRVs verdigrunnlag. Tor Harry håper kundene velger oss, ikke nødvendigvis fordi vi er billig, men fordi vi alltid yter ekstra, leverer kvalitet i form av produkter og tjenester og fordi vi tar vare på både utstyret og de ansatte.

 

STATSMINISTER FOR EN DAG

På lik linje med Børge, vår mann på makulering, fikk også Tor Harry spørsmålet om hva han hadde gjort for avfallsbransjen om han kunne vært statsminister for en dag. Han synes en dag er for lite, og ønsker å tenke mer langsiktig enn som så. Så om Tor Harry kunne fått bestemt bare en dag, hadde han utpekt en egen avfallsminister som skulle hatt det overordnede oppsynet med avfallsbransjen. På den måten vil det alltid være noen der som tar tak i ting og sørger for at kvalitet, HMS og sikkerhet alltid står i fokus i bransjen. Han ønsker at det skal være et dedikert ansvar som fokuserer på bransjen.

 

FAMILIEGÅRDEN

Tor Harry har rukket å bli hele 58 år, men har ingen tanker om når han skal gå av med pensjon. Han vil holde på så lenge helsa tillater det. Og vi kan skrive under på at Tor Harry er en sprek mann, som overhodet ikke bærer preg av alderen. Han holder seg godt og er alltid i aktivitet, både på jobb og i fritiden.

Men hva han skal få tiden til å gå med når han blir pensjonist har han klart. Familiegården er hans, og her er det alltid noe å reparere og fikse. Tusenkunstneren vår kommer ikke til å bli arbeidsledig når han går av, det er sikkert. Gården består av syv bygninger, inklusive hovedhuset, og han har tanker og planer for dem alle. Hans eget lille paradis på Fosen, som han mer enn gjerne deler med søsknene og onkelbarna som besøker ham der om sommeren. Men før den tid kommer, håper vi å ha med oss Tor Harry en god stund til.