Personvernerklæring

Nytt regelverk angående personopplysninger

1. juli 2018 trer en ny personopplysningslov i kraft, kalt GDPR. Den nye loven er i stor grad en videreføring av eksisterende regelverk, men kravet til behandling av personopplysninger er skjerpet. I tillegg er individets rettigheter styrket. Alle personopplysninger relatert til Retura TRV vil bli behandlet i henhold til den nye loven.

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra kundene på våre nettsider, og hva vi benytter dem til. Du kan også laste ned dette dokumentet i PDF-format.

Hos Retura TRV AS behandler vi personvernopplysninger med respekt og forsiktighet. Ved å benytte vårt bestillingsskjema på vår nettside samtykker du i at Retura TRV AS kan lagre dine personopplysninger med det formål å kunne levere tjenesten du ber om.

Behandling av personopplysninger i forbindelse med kundeforholdet:

Personopplysninger som lagres i våre systemer ligger på sikret server som driftes av TRV-Gruppen AS. Tilgangen er beskyttet av passord som er unikt for den enkelte medarbeider. Det er kun brukere av systemene som har tilgang til denne informasjonen. Med personopplysninger menes i denne sammenheng:

Bedriftskunder:

  • Navn
  • Epostadresse
  • Telefonnummer
  • Nåværende stilling
  • Arbeidsgiver
  • E-postkommunikasjon som har betydning for kundeforholdet

Privatkunder:

  • Fullt navn
  • Gateadresse
  • Postnummer
  • Poststed
  • Mobiltelefon
  • Epost-adresse
  • Kommentar om plassering

Ansvar og formål:

Daglig leder i Retura TRV AS er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Formålet med innsamling og lagring av kunde- og personopplysninger er for å kunne:

  • opprette kundeforhold
  • opprettholde et eksisterende kundeforhold
  • gjenopprette et tidligere avsluttet kundeforhold

Retura TRV AS kartlegger ikke og lagrer ikke personopplysninger utover det som er nevnt ovenfor. Retura TRV AS distribuerer heller ikke personopplysninger til tredjeparter.

På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi også inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår og se brukermønster. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor.

Informasjonskapsler:

Retura TRV AS benytter seg av tredjeparts informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics/AdWords og Facebook. Hensikten er å hente statistikk og analyse av nettsiden. Opplysningene blir brukt av oss til å forbedre nettstedet og for å tilby de besøkende en best mulig opplevelse. AdWords gjør at vi kan målrette annonser mot de som har besøkt siden vår. Vi kan ikke spore dataene til enkeltpersoner.

Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere som normalt. Anvisninger finnes her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Mer om Google AdWords bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan melde deg ut: https://www.google.com/settings/ads

Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan melde deg ut: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Nettsidens eier og kontaktopplysninger

Retura TRV AS
Heggstadmoen 53
7053 Heimdal
Telefon: 72 54 05 10
E-post: trondheim@returatrv.no
Org. nr: 988 517 054

Retura TRV er eid av konsernet TRV Gruppen AS, og konsernets personvernerklæring finner du her.

Rettigheter:

Alle har rett til generell informasjon om Retura TRV AS sin behandling av personopplysninger. Alle personer vi har registrert personopplysninger om, har rett til innsyn i de opplysningene som er registrert om seg. Hvis opplysninger om deg er feil, kan du kreve at disse blir rettet eller slettet ved å sende en epost til trondheim@returatrv.no eller ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden.

Varighet:

Retura TRV AS lagrer all relevant informasjon for kundeforholdet så lenge det er aktivt og opptil 2 år etter det er avsluttet. Dersom kontaktpersoner slutter, er man selv ansvarlig for å fortelle Retura TRV AS om dette.

Ved spørsmål

Ta kontakt med oss på:
E-post: trondheim@returatrv.no
Telefon: 72 54 05 10

 

 

Administrasjon av personopplysninger

  • 1. Forespørsel

    Velg om du ønsker innsyn og/eller krever sletting av de opplysningene vi har lagret om deg.
  • 2. Kontaktinformasjon

    Vi vil holde kontakt med deg via e-postadressen som er registrert i våre kunderegistre. Dersom du er usikker på hvilken e-postadresse som er registrert, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon: 72 54 05 10  

    * Navn og e-postadresse er obligatoriske felt.