Løsninger innen
Hotell og restaurant

For en bransje som lever av å skape trivsel og hygge er det avgjørende å ha en velfungerende avfallshåndtering. Vi utvikler helhetlige løsninger som imøtekommer alle krav til hygiene, estetikk og funksjonalitet.

Sorter smartere

Det er ofte lurt å plassere sorteringsutstyr der avfallet oppstår, for eksempel på kjøkkenet. Slik sparer man tid og sortering blir en naturlig del av arbeidsdagen.

God merking og funksjonelt utstyr bidrar til rett kildesortering – også der man har mange forskjellige brukere, som gjester, ansatte og underleverandører.

Mange velger å bygge opp egne avfallsrom, vi stiller gjerne vår kompetanse til rådighet for å finne frem til optimale løsninger – for eksempel med smart bruk av komprimerende utstyr.

Vi tar alt

En del virksomheter har en del spesialavfall som medfører særskilte krav til sortering, lagring og håndtering. Retura er godkjent mottaker av alle typer avfall og er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøledelsesstandarden ISO 14001. Kort sagt, Retura tar alt og sikrer en miljøriktig behandling.

Vi finner løsningene som passer deg

Funksjonalitet, hygiene og dokumentasjon er viktig for våre kunder og vi jobber kontinuerlig med å utvikle løsninger som imøtekommer kundenes behov. Med Retura på laget er man sikret en leverandør med kompetanse på alle nivå, som følger opp og som hjelper til med planlegging, gode råd og videreutvikling.

Vi tilbyr:

Nytt anlegg på trappene?

Ta oss med i planleggingsfasen – dette sikrer en fremtidsrettet avfallsløsning.

Snakk med
vår ekspert

Sondre Kråbøl

Sondre
Kråbøl

RING

"Vi skreddersyr avfallsløsninger for alle typer behov. Ønsker du en avfallsløsning som sparer penger og miljø – Sondre finner svaret."

SEND E-POST

Utstyrsløsninger for
din bransje