Løsninger innen
Eiendom

Eiendom kjennetegnes av mange typer bygg og forskjellig beliggenhet. Retura har løsninger for alt fra små bygårder i trange veiter til store anlegg på titusenvis av kvadratmeter.

Vi tar alle typer avfall

Avfallet er like sammensatt som eiendommenes mange brukere, da er det betryggende å samarbeide med en leverandør som Retura – vi er godkjent mottaker av alle typer avfall og er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøledelsesstandarden ISO 14001. Kort sagt, Retura tar alt og skreddersyr avfallsløsninger for alle slags behov.

Hygiene og vedlikehold

Det er viktig å ha gode rutiner, enten det dreier seg om forebygge lukt- og skadedyrproblemer eller redusere fare for oversvømmelse. Med våre unike løsninger forenkler vi våre kunders hverdag.

Vi tilbyr:

Bygge nytt?

Ta oss med i planleggingsfasen – slik sikrer du at bygget får en fremtidsrettet avfallsløsning. Vi håndterer også alt av avfall knyttet til riving, bygging og rehabilitering.

Snakk med
vår ekspert

Marita Johannessen

Marita
Johannessen

RING

"Eiendomsbesitter eller eiendomsforvalter? Vi tar imot alt av avfall fra alle typer bygg og eiendommer. Marita bidrar til effektiv og problemfri eiendomsdrift."

SEND E-POST

Utstyrsløsninger for
din bransje