Lars-Petter er ekspert på byggavfall!

Skal du rive et hus, eller sette opp et stort næringsbygg? Er jobben stor eller liten, krevende eller enkel? En avfallsløsning må alltid på plass. Da er det godt at du kan ringe til Lars-Petter. Med ham på laget får du alltid den beste, mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningen for ditt avfall!

 

SELGENDE RÅDGIVER

Lars-Petter er salg- og markedsrådgiver for bygg- og anleggsbransjen. Jobben består ikke bare av å selge inn gode avfallsløsninger til byggeplasser, mye av arbeidsdagen går med på å rådgi kundene våre. Det være seg hvordan avfallet skal sorteres, til hvilket utstyr avfallet bør sorteres i. Myndighetene stiller strenge krav til avfallssortering – både i rive og byggeprosessen. Dette er kompetanse Lars-Petter har, og kunnskap han hele tiden fornyer. Retura TRV er totalleverandør av avfallsløsninger, og vi bistår i alle prosesser – fra arkitektens bord til full drift. Når du er kunde hos oss, er gode råd alltid gratis!

Lars-Petter på byggeplass

Returasekken er et av våre smarteste produkt, og Lars-Petter skal ha en stor del av æren for utviklingen av konseptet rundt denne avfallssekken.  For ham er det viktigste at vi som totalleverandør skal dekke kundenes behov – for både smått og stort! Og behovet i markedet har blitt større etter avfallsløsninger som er plass- og kostnadseffektive. Når Lars-Petter besøker byggeplasser, har han alltid med seg flere Returasekker i bilen.

 

RETURASEKKEN – FORUTSIGBAR, FLEKSIBEL OG ENKEL

Godt armslag er ikke mange byggeplasser forunt, og på de trangeste byggeplasser er det ikke rom for en hel container engang. Da er Returasekken den beste avfallsløsningen! Det er den smarte løsningen når det er trangt om plassen eller moderate avfallsmengder. Returasekken kan også være med på å øke sorteringsgraden betraktelig på et byggeprosjekt, slik som Koteng Eiendom AS gjorde da de bygde nye næringslokaler på Peter Egges plass i Midtbyen.

Returasekken - tre størrelser

Returasekken er også perfekt for servicesnekkeren. Den tar nesten ingen plass når den er sammenbrettet, så man får med seg ganske mange sekker i servicebilen. Derfor har man alltid med seg en avfallsløsning uansett hvor i Trondheim man er på oppdrag. Fyll opp sekken, sett den maks 5 meter fra kjørbar vei og ring til vårt kundesenter. Vi kommer med kranbil og henter etter kort tid. Servicesnekkeren slipper å kaste bort verdifull tid på å kjøre og levere avfallet selv. Forutsigbart, fleksibelt og enkelt!

Henting av Returasekk med kranbil

 

JOBBET MED SALG I 22 ÅR

Lars-Petter er en stabil kar, og er i en alder av 43 år bare på sin fjerde arbeidsplass. Han har vært heldig og trivdes godt på arbeidsplassene sine. Et godt og trygt arbeidsmiljø er viktig for Lars-Petter, og det er en av grunnene til at han trives så godt i Retura TRV. Han begynte hos oss i august 2015. Her har han gode kollegaer, en variert og spennende arbeidshverdag og gode og trygge forhold, som han selv sier. Vi har et stort mangfold av forskjellige mennesker, og avfall er spennende å jobbe med, mener han.

Lars-Petter på stand med Returasekk

 

STATSMINISTER FOR EN DAG

Når Lars-Petter får spørsmålet om hva han ville gjort for avfallsbransjen om han fikk være statsminister for en dag, må han gruble litt. For en stor miljøsynder som han påpeker, er jo transport av avfall. Nå er det jo elektriske lastebiler på vei inn i bransjen, men vi må fortsatt jobbe for bedre logistikk og transporteffektive avfallsløsninger. Siden det er bygg- og anleggsbransjen Lars-Petter kjenner best, ville han lagt fokuset på hva som kunne ha gjort hverdagen enklere for både oss og kundene våre! Kanskje man kunne laget en løsning for byggeplasser hvor det var behov for bare en container, og så lagt investeringene i bedre sorteringsanlegg? På den måten vil kanskje kvaliteten på avfallet bli bedre, for da er det vi som kan avfall som står for sorteringen.

Det er mange muligheter og veier vi kan gå inn i fremtiden i avfallsbransjen, men Lars-Petter legger vekt på at det er viktig at vi går veien sammen med de som produserer avfallet. Det er i samspill med kundene våre at vi vil komme fram til de beste løsningene. Vi må bli bedre på materialgjenvinning, og da må vi samarbeide med de som er kilden til avfallet, og ikke bare de som skal ta imot avfallet som nye råvarer. Det er vi som jobber med avfall som skal være ekspertene her, og alltid kunne bistå kundene våre, altså avfallsprodusentene, med hjelp til riktig sortering.

 

VARIGE RELASJONER

Lars-Petter har samlet seg god salgserfaring med årene, og troen på eget produkt er viktig. Men det er også evnen til å bygge gode relasjoner. Man må bli kjent med kundene sine og hva deres behov er, for å best mulig kunne hjelpe dem med en løsning som er både kostnadseffektiv og miljøriktig. Det er det Lars-Petter liker best med jobben sin. Han kunne aldri tilbrakt hele arbeidsdagen foran en pc-skjerm. Han må ut og treffe folk, bli kjent med markedet sitt og hele tiden lære noe nytt. For det er slik man henger med i svingene, mener han. Du kan ikke dukke opp på en byggeplass og ikke vite hvordan ting henger sammen der. Du må ha en genuin interesse for hva kundene dine driver med.

At ingen dag er lik og jobben aldri blir en rutine holder deg skjerpet. Når en anleggsleder ringer Lars-Petter og presenterer et helt nytt byggemateriale, og lurer på hvordan det skal sorteres, da er han i sitt ess. Når han får sette seg inn i nye ting, og finne den beste løsningen for kunden, ja da trives Lars-Petter godt. Dette ønsker han å jobbe med lenge. For det er langt igjen til pensjonisttilværelsen, og mange nye byggeplasser som skal besøkes. Vi er glade for å ha ham i teamet vårt, for den nysgjerrigheten han viser for alle nye ting, og for at han er en gjennomført go’ing.

Har du byggavfall? Ta kontakt med oss i dag, og Lars-Petter tar turen innom byggeplassen din med et godt tilbud i hånden!