Det finnes ikke kjedelig avfallsutstyr lengre!

En av våre største kunder, KLP Eiendom Trondheim, har utfordret oss litt dette året. Første utfordring var å profilere avfallsrommet på Lyngården, slik at brukerne skulle trives der inne og bli mer bevisste på hvorfor god sortering er viktig. Det visste seg å være veldig vellykket, og de har bestilt samme profilering på flere avfallsrom. Dette kan du lese mer om her.

Siste utfordring var å pynte opp containerne som skal stå ute på gamle Trikkestallen i Trondheim. Da stupte vi inn i arkivet til MiA (Museene i Akershus) og fant et gammelt bilde av en trikk på Lade, tatt av Arne Dag Røkke/Akershusbasen. Med foliering utført av Ernestus Skilt & Reklame, synes vi de to containerne ble veldig fine:

 

KLP Eiendom Trondheim har profilert avfallscontainerne sine KLP Eiendom Trondheim har profilert avfallscontainerne sine

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi spurte Anne Mette Hybertsen i KLP Eiendom Trondheim hvorfor de gjorde dette:

«KLP Eiendom Trondheim har i flere år hatt stort fokus på avfall og tilrettelegging for avfallssortering på våre bygg. Når avfallstyper eller mengder endres, foretar vi vanligvis interne tiltak i eksisterende miljøstasjoner. Men av og til får vi leietakere med annen type aktivitet enn våre miljøstasjoner er utstyrt for å håndtere, noe som var realiteten på den gamle Trikkestallen på Elgeseter.

Da var «gode råd dyre», og vår avfallsleverandør god å ty til. Det er mange løsninger som kan avhjelpe et akutt behov, men ikke alle er like estetiske. Vi kalte derfor inn til idedugnad sammen med Retura TRV og leietakere, og en super idé ble foreslått: Hvorfor ikke sette ut containere foliert som en trikk? Kort sagt – la trikken komme tilbake til Trikkestallen. Som sagt så gjort, og nå står det to pyntede containere og smykker den gamle Trikkestallen. Så da håper vi leietakerne er like begeistret som oss, og plasserer avfallet på «riktig trikk»»

 

Vi i markedsavdelingen til Retura TRV synes slike oppdrag er spennende, og takker KLP Eiendom Trondheim både for utfordringene og samarbeidet!