Geir gir deg rene beholdere på 1-2-3

Har det motor, kan han både skru på og kjøre det! Og finnes ikke det han behøver for å reparere med, så finner han det opp og bygger det han trenger! Selvfølgelig er han rett mann på vaskebilen vår! En så spesiell bil trenger en helt spesiell mann bak rattet. Hils på Geir, vår egen Reodor Felgen.

 

GEIR+RETURA=RENE BEHOLDERE

Vi har lenge vasket både beholdere og containere for kundene våre. Beholdervask foregikk på en egen henger med vaskeutstyr vi hadde med ut til kundene våre, som spylte beholderne innvendig. Men da var vi avhengige av at beholderne var tømt før vi kunne vaske dem. En god del logistikk måtte på plass for å få vasket søppelkoppene. Så kom vi over en helt spesiell type bil, som kunne både tømme OG vaske beholdere i en og samme prosess! Sommeren 2008 rullet vi ut med vår egen vaskebil, som en av de første i Norge.

Vår spesialbygde komprimatorbil er også en vaskebil, som tømmer beholderne og vasker dem i én og samme operasjon.

Beholdervask er en sesongbasert tjeneste. Om vinteren står bilen godt parkert i oppvarmet garasje, men så snart nattefrosten er over er vi på veien igjen. I år er det Geir som er vår faste vaskebilsjåfør. Valget falt naturlig på ham. Du skal lete lenge etter noen som er så grundig, men samtidig effektiv som Geir. Han trives best når han har orden i sysakene og kundene er fornøyde. Han er alltid på kundens lag, som han selv sier det. Og han strekker seg langt for at de skal få den beste løsningen.

Spyling av beholdereVår spesialbygde komprimatorbil er også en vaskebil, som tømmer beholderne og vasker dem i én og samme operasjon.

Det Geir liker best med jobben er å besøke kundene våre når han er på oppdrag, og se at de er fornøyde. Da går han hjem etter arbeidsdagen med en god følelse. Han sier det er viktig å lytte til kundene, det er egentlig alt som skal til for å hjelpe dem. Det er jo det som er målet, at kundene skal ha det bra! Og kundene våre setter stor pris på Geir når han er ute med vaskebilen, for det er få ting som slår en nyvasket og ren beholder når man kommer inn på avfallsrommet sitt.

 

GUTTEN FRA BLOKKA SOM LENGTET TIL LANDET.

Geir er en ekte bygutt, vokst opp i ei blokk på Byåsen. Men drømmen har alltid vært et eget småbruk. For fem år siden gikk drømmen i oppfyllelse og familien dro til Hølonda, hvor de fant sitt eget lille paradis på jord. Ikke bare har Geir jobbet som snekker, han trives med hamring og saging på fritiden også. Etter å ha pusset opp to hus fra før, ble renoveringen av småbruket bare barnematen. Gården har blitt helt fantastisk. Selve låven er bygd om til selskapslokale med egen bar og eget biljardrom. Undertegnende drømmer om å feire bryllupet sitt der, så flott er det!

Men det er ikke bare med hammer og sag Geir er en tusenkunstner. Han kan som sagt kjøre alt som er på hjul, og sikkert det som går på belter også. Men han trives best når han får skru på kjøretøyene sine. Geir kjøpte sin første bil allerede som 15-åring, og tilbragte fritiden under panseret på den helt til han var gammel nok til å kjøre opp. Han bygger motorsykler, lakkerer biler og modifiserer utstyret slik at alt blir helt perfekt. Alt han tar i blir til gull, og har han ikke utstyret til å hjelpe seg med, så bygger han det også. Som sagt, Reodor Felgen i egen person.

Geir er vår egen Reodor Felgen

Geir gjør ikke forskjell på folk. Det spiller ingen rolle om du er en stor eller liten kunde, administrerende direktør eller maskinfører, han behandler alle sammen like bra. Han er en slik mann som kan snakke med alle, uavhengig av hvem du er eller hvordan du har det. For Geir er du en like viktig person uansett. At vi er glade i Geir er vanskelig å skjule. Men Geir er like glade i oss. Om han skal fremheve en ting med Retura TRV, så er det den flotte arbeidsgjengen vi har. Geir synes alle er hyggelige å snakke med, fra topp til bunn, og alle sammen smiler og hilser på hverandre. Det setter Geir stor pris på.

 

STATSMINISTER FOR EN DAG

Vi stilte vårt faste spørsmål til Geir også; om du var statsminister for en dag, hva ville du gjort for avfallsbransjen? Her måtte han tenke seg om litt. Geir er en engasjert mann, og når han lufter familiens hund klarer han ikke å gå forbi søppel som ligger i naturen, uten å plukke det opp og kaste det i søpla. Og det er mye plast han finner. Derfor har Geir tro på noe så enkelt som en panteordning for plast kunne ha løst mye av problemet med plastforsøpling i naturen. All plast kan leveres inn, på lik linje med tomme brus- og saftflasker. Da vil flere bli motivert til å sortere riktig, og ikke kaste fra seg så mye søppel i naturen. Vi har kanskje en liten holdningsutfordring her i Norge. Vi tenker nok ofte at det er ikke mitt avfall. Men om vi får en panteordning på plass, vil det kanskje endre seg. Vi liker ideen til Geir vi!

 

FAMILIEN ER VIKTIG

Geir lever i nuet, så hva han skal gjøre i fremtiden, og som pensjonist når den tilværelsen kommer, tenker han ikke så mye på. Han er jo bare knappe 47 år, og det er slettes ingen alder. Spesielt ikke når man holder seg så godt som Geir. Det viktigste for ham er at han trives der han er, og at han kan gå hjem fra jobb med følelsen av å ha gjort en god jobb. At familien hans har det bra, og at han kan hjelpe døtrene sine med å etablere seg.

Det er slik vi kjenner Geir. En ærekjær og omsorgsfull mann, som alltid setter andre før seg selv, og spesielt kundene våre. Vi er svært takknemlig for at vi har en slik god kollega som Geir.

Vår sjåfør på vaskebilen