Mr. Fill – den smarte avfallsløsningen!

Mr. Fill er en solcelledrevet avfallspresse, som ikke bare reduserer forsøpling – den reduserer også kostnader!

På toppen av avfallspressen er det montert et solcellepanel. Takket være den smarte solcelledrevne teknologien kan Mr. Fill plasseres hvor som helst. Den er ikke avhengig av strømtilførsel, da pressen selv genererer all den energien den trenger for å komprimere avfallet. Innvending er Mr. Fill utstyrt med en 120-liters avfallsbeholder på hjul, som enkelt tas ut for tømming. Avfallet komprimeres ned til 1/5 eller mer, avhengig av avfallstype, og har derfor sjeldnere behov for tømming. Og med færre tømminger reduseres transportkostnadene.

 

Mr. Fill kan profileres på mange mulige måter, og leveres med flere forskjellige funksjoner ut i fra kundens ønsker.

Regn ingen hindring!

Mr. Fill er svært robust og hærverksikker, og tåler vær og vind godt. Den har en innkastluke, istedenfor trommel, som hindrer avfallet å kile seg fast. Luken hindrer også skadedyr i å komme inn i beholderen, og kan enkelt åpnes med fotpedalen nederst om man har hendene fulle.

 

Varsler selv når tømming er nødvendig!

Avfallspressen leveres også med et tilpasset display, som viser en fargekodet fyllingsgradindikator. Det er veldig lett å se om Mr. Fill er fylt opp. Og med verktøyet Smart Waste Manager vil du kunne motta en e-post eller SMS når beholderen trenger tømming. I tillegg kan du overvåke status på fyllingsnivå, solcellepanelstatus, etc. via PC eller app.

 

Ta kontakt med oss i dag, så vil vi og Mr. Fill hjelpe deg å kutte kostnader og holde uteområdet ditt fritt for avfall!